torsdag, april 19, 2007

Til dåkkar som fortsatt gidder å sjekke bloggen av og til...

Som eg skrev for 1 1/2 måned siden, så har eg altså fått meg kjæreste, og mye i livet har forandret seg siden då. Livet e blitt mye vanskeligere og mye mer komplisert. Hehe... For no e man jo to, og planene for livet skal jo passe sammen på et vis.  Første hump å komme over e neste høst. Ka skjer då? Skal eg studere i Bergen og han komme og arbeide der? Eller skal han studere i Tyskland og eg bli et år i Bergen og så reise til han og begynne å studere? Eller skal eg begynne å studere i Tyskland med en gang? Mange spørsmål, men få svar...foreløpig. Vi e midt oppi en livsbestemmende fase i livet, med mye uvisshet og mye spenning. Men det finnes en som vet, og Han har visst det fra før Han skapte himmelen og jorden, og det e han vi tilhører og ønsker å tjene. Han har lovet å lede oss og vise oss den veien vi skal gå. Vil bare be dere som leser dette om å være med å be for meg og Ben om visdom og tålmodighet i denne tiden med mye avgjørelser som skal tas. Vi tar imot all forbønn vi kan få med stor takk!
Ellers e eg i Tyskland hos Ben og familien hans for tiden. Skulle egentlig bare overnatte fra søndag til mandag (som var), men så ble alle (dvs. 3 familier på påskeferie) som var her syke en etter en, og til slutt meg og Ben og. Derfor ble eg her, og vi kunne ikkje reise tilbake til skolen i går kveld som planlagt. Vi har kjøpt nye billetter, og reiser på lørdag i stedet. Sånn kan det gå... Men no har vi i hvert fall mer tid med familien hans og med hverandre. Dessuten e hele familien involvert i å finne ut om det finnes et godt studietilbud på engelsk for meg i nærheten av der som Ben evt. skal studere. Det e god hjelp, for eg hadde aldri funnet ut av alle disse tingene sjøl. Gud e på tronen ennu! - som mamma pleier å si, og det stemmer! Takk og lov for det, når ikkje vi vet nokke som helst.

1 kommentar:

Hanna Grethe sa...

hefti, ingrid! tyskland! d må eg si... ja, d e livsforandrende å få kjæreste, d e helt sikkert. og d gjelder nok sikkert spesielt når han e fra tyskland! kjære tid...:) håper du koser deg litt også - midt oppi alt som heter valg og avgjørelser og stress. Jesus e hos deg, og han VIL vise veien! gla i deg, ingridmor! klemKlem:D