tirsdag, november 28, 2006

God morgen!

Som vanlig e det lenge siden eg har latt høre fra meg her på bloggen, sjøl om eg tror dette e ny rekord... D e tirsdag morgen, ikkje helt lyst ute ennå, regner og blåser på tvers. Skikkelig bergensvær.. Nesten så eg må lengte litt hem ;D No e det faktisk bare 13 dager til eg e heme i mitt vakre Bergen (sjøl om det kanskje ikkje akkurat e på sitt vakreste no). Juleferien begynner tidlig i England, og eg skal være heme i nøyaktig 3 uker. Gleder meg kjempemasse til å se alle igjen, være i Bergen, betale med norske kroner, snakke bare norsk (nesten) og ikkje ha det travelt. Så kan eg være skikkelig uthvilt og klar for nye studier! Det e virkelig SÅ verdt det å ta seg et år her borte! I det siste har eg vært kjempeopptatt med å forberede en undervisningsleksjon i Firm Foundations (for de så vet ka d e) som eg skulle ha i klassen på fredag som var. Kjempemye arbeid, men og grådig kjekt og lærerikt. Det e lærer aller mest av e oppgavene og innleveringene vi har, for då må eg jobbe med stoffet og finne ut av ting sjøl. For tiden har vi en oppgave i ordspråkene kor vi skal skrive en setning om hvert av de ti første kapitlene. Det krever mye tenking og vurdering, og eg gleder meg! Dessuten holder vi på å studere hver sin salme - bakgrunn, mening osv. Kjempespennende! De andre fagene vi har for tiden e Life of Christ, Firm Foundations (kor vi går gjennom et undervisningsopplegg og underviser en leksjon hver), og Johannes 13-17 (som e det siste påskemåltidet Jesus hadde med disiplene sine). Kjempekjekt, og endå e det masse mer spennende som venter etter jul!
Eg e forresten veldig glad hvis dere kan fortsette å be for min kjære tyske venninnne som var heme en stund fordi hon ikkje var frisk. Hon e fremdeles ikkje særlig frisk - særlig når hon gjør for mye, stresser og sover for lite. Og det skjer i grunn litt vel ofte. Men hon slipper ettermiddagsarbeidet fram til ferien, så no får hon litt bedre tid på seg. Håper virkelig det hjelper Det e ikkje lett å gå rundt å være sliten, svimmel og ha vondt i hodet hele tiden, og ikkje kunne gjøre alt en skulle ønske en kunne. Så hvis dere vil be for henne, e det veldig fint!
Ellers skal vi ha avslutningsfest med GBS (girl's Bible study, som eg e med og leder) på lørdag ettermiddag, Christmas banquet på lørdag kveld (sånn spise god mat og kle seg opp - kveld), og Christmas Carol Service på søndag. Tror det blir en koselig helg! Og så e det bare siste uken igjen! Sykt så fort det går!! Det var jo nettop October Break! Får bare be om hjelp til å "make the most of every opportunity" (Ef. 5:16) -som på en måte e mottoet vårt her. Gleder meg masse til å se dere alle igjen snart!

Ingen kommentarer: